Феновете на Левски отговориха остро на привържениците на ЦСКА, които

...
Феновете на Левски отговориха остро на привържениците на ЦСКА, които
Коментари Харесай

Отговорът на "Сектор Б": Прекръстеният "Литекс" ли ще ни съди?

Феновете на " Левски " дадоха отговор остро на последователите на ЦСКА, които по-рано през днешния ден пуснаха декларация в обществените мрежи против настояването на " сините " страната да помогне на клуба в тежката финансова обстановка.



Ето част от декларацията:

" Какви морални съдници могат да са " хора ", които по време на финансовите проблеми в техния фиктивен към този момент клуб пращаха писма до държавното управление с искане за ОПРОЩАВАНЕ на задълженията им, тъй като били прекомерно значими за българския спорт? Ние желаеме заем (който би трябвало да се върне, а не опрощаване), както желаят и всички други сдружения в страната в условия на пандемия и за всички е ясно, че в случай че не беше тази рецесия щяхме да си се оправим и сами.

Същите тези, чийто някогашен клуб ощети страната в лицето на Национална агенция за приходите с над 10 милиона лв. (4 върнаха със закупуването на петолъчката от страна на " Литекс ", другояче бяха 14) и още най-малко с толкоз други частни сдружения са се загрижили за нашите задължения, които са в пъти по-малко, като към Национална агенция за приходите са под 4 милиона. Същите тези мечтаят да минем по техния път, само че това значи тъкмо тогава да ощетим страна и частни субекти и те това го знаят доста добре, само че злобата, че са най-безпринципните човеци в страната ги кара да си служат с неистини и операции.

Явно би трябвало да им дадем и малко уроци по история. Наричат ни " тим на всички управляващи ", а техният тим беше основан, подкрепян и привилегирован 45 години от властта за сметка на всички останали. Били сме ведомствен тим - ми то всички тимове стават ведомствени след идването на власт на техните основатели, само че ведомствената система (според която могат да селектират всеки един състезател, който изискат, тъй като всички подлежат на военна служба) е направена напълно в поддръжка единствено на новия тим на властта основан по образец от Москва.

Държавата ни била построила стадион - не, страната не ни е построила нищо. " Левски " си построи самичък стадион в центъра на София, който по-късно същата тази към този момент комунистическа страна му национализира, изгони го от там, 15 години " Левски " се лута по разнообразни стадиони до момента в който страната не му отрежда място за стадион отвън тогавашните лимити на София, който стадион е финансиран от десетки хиляди левскари, които всеки ден идват от цяла София и България да си пускат Тото-то тъкмо в този регион, с цел да отиват парите им за градеж на стадион, а стотици поставят и непринуден труд. " Левски " си е построил два стадиона и един му е лишен, а отплата за отнетия стадион в центъра " Левски " по този начин и не получава след измененията. Едни други, които нямаше и да ги има в случай че не беше пристигнало комунистическото иго получават наготово заграбения стадион на АС-23 в центъра на София.
" Сектор Г ": Ще реагираме, в случай че безобразията в поддръжка на " Левски " продължат Феновете на ЦСКА с остра позиция във "Фейсбук "
Феновете на " Литекс " следяли изкъсо какво щяло да се случва и имат изкуственото самочувствие да дефинират кой бил политически мъртвец и кой не. Но това сме го чували и преди - вършиха митинги пред Народното събрание против същия този политически мъртвец, само че откакто не стана политически мъртвец към този момент години наред му се подмазват и поздравяват с мотив и без мотив, а в подмяна " Литекс " получи концесия за базите след безусловно нагласена социална поръчка, в нарушаване на всевъзможни закони и морални правила страната разформирова шампионата и по неразбираем и неспортен критерии предложения участници единствено, с цел да може прекръстеният " Литекс " да бъде вкаран нелегално в А група, а в този момент дружно с страната " Литекс " направи общо сдружение с желанието да строи нов стадион в централния парк на София - още веднъж в нарушаване на всевъзможни закони, правила и правила.

Тези ли са " моралните стожери " и " загрижените " за парите на данъкоплатците " съзнателни " жители? Селската безочливост очевидно не познава граници. Спрете да ни разсмивате.

Цял живот си градите посредством неистини и операции алената митология, а тя най-после се оказа просто оранжева, а тимът ви - просто един ГМО израстък, както сами го бяхте нарекли и който сякаш " в никакъв случай " нямаше да подкрепите. ", гласи позицията на " сините " ентусиасти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР