Феновете на Левски от Националният клуб на привържениците (НКП) не

...
Феновете на Левски от Националният клуб на привържениците (НКП) не
Коментари Харесай

Фенове на Левски към Стойчо Младенов: Най-голямата лъжа е Литекс-София

Феновете на Левски от Националният клуб на последователите (НКП) не останаха длъжни на треньора на безконечния противник ЦСКА Стойчо Младенов.

След успеха с 2:0 над Локомотив София нощес, спецът атакува остро " сините ", Лудогорец, БФС и страната. Запалянковците на 26-кратния първенец на България обаче не му останаха длъжни.

Ето какво написаха от НКП:

" Тройчо Младенов май се изнерви! Лоша работа, само че с възрастните хора е по този начин, а и времената са тежки.

Специалистът от село Плоски замеси великия Левски в тирадата си, която избълва след мача с Локомотив София, в който очевидно не беше " стимулирал " ортодоксалните " армейци " Юга, Жеферсон, Мазику, Кайседо, Бай и останалите чужденци от Африка, Южна Америка и тн.

Тройчо се изцепи, че страната направила стадион на Левски. Само да му напомним, че си плащаме Сектор А, който очевидно засяга и тъкмо той ни тежи сега. А остарелия Сектор А и целия стадион си го построиха сами нашите татковци и дядовци, само че в Плоски тази информация не е била налична за всички.

Явно Младенов обича да си играе с публиката и му е болно, че е малко. Все едно е на % от продадените билети за домакинските срещи. Ако разчита на това – неприятно. Потенциалът е непретенциозен. Няма хора.

Тройчо несъмнено е не запомнил, че и в Ловеч ползата не беше кой знае какво, само че очевидно меракът умира финален при по-възрастните хора, които не реализират мечтаните резултати.

Нерви, нерви, нерви…. За второто място не си костват, което очевидно излиза много скъпо на основателя на явлението Литекс, което самичък реалокира на стадиона с " модерното табло " и неповторимите тоалетни.

Специалистът, който работи в Казахстан, с помощта на огромния Станимир Стоилов, е прав за едно. Лъжи, неистини, лъжи… Най-голямата е Литекс – София, а след нея са всички други! ", написаха от НКП на страницата си във Facebook.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР