Феновете на красотата купуват култов продукт за грижа за кожата,

...
Феновете на красотата купуват култов продукт за грижа за кожата,
Коментари Харесай

Amazon намалява наполовина цената на серумната грижа за кожата от вирусни охлюви, която придава „мигновен блясък“ в продажба

Феновете на хубостта купуват паметен артикул за грижа за кожата, хвален за това, че придава „ незабавен искра “ и оказва помощ за равнене на тена на кожата за склонна към анезия кожа след Amazon понижи на половина цената на Advanced Snail Mucin на CORSX в голяма лятна ликвидация. Тенденциите на K-Beauty не престават да превземат света на хубостта и вирусна сензация, издържала теста на времето, е муцинът от охлюв, който в този момент е понижен с 54% в разпродажбата за хубост.

Пазаруващите към този момент могат да вземат бутилка от 100 ml единствено за £11 вместо нормалната цена от £23,99. С милиони гледания в TikTok, над 67 000 ревюта с пет звезди в Amazon и легион от фенове на хубостта и експерти, които му дават печата на утвърждение, Advanced Snail Mucin се смята от мнозина за артикул, който си коства да добавите към режима си поради неговото хидратиране и лечебни свойства.

Есенцията съдържа 96% муцин от охлюв, който е богат на гликопротеини, гликолова киселина и хиалуронова киселина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР