Това е началото на партия Величие“, не е краят ѝ.

...
Това е началото на партия Величие“, не е краят ѝ.
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов вижда началото на „Величие“, ще се кандидатира и за депутат

„ Това е началото на партия „ Величие “, не е краят ѝ. Разцепихме парламентарната група и махнахме хората, които са под някаква взаимозависимост. “ Това сподели пред БНР Ивелин Михайлов, който показа себе си като член, симпатизант и гласоподавател на партия „ Величие “.

„ Партията ни изигра голяма роля в Народното събрание с това, че попречи да се случи държавно управление с първия мандат ", посочи той.

„ Има огромен институционален напън върху мен. Всички медии, които са благосъстоятелност на статуквото, пишат против мен, а не против Николай Марков. Това би трябвало да покаже кой каква взаимозависимост има и какъв интерес търси ", добави той и уточни, че досегашният ръководител на ПГ на „ Величие “ Марков е излъгал за разнообразни неща, свързани с него, които са елементарно проверими.

По думите на Ивелин Михайлов депутатите от " Величие " няма да поддържат кабинет с третия мандат: „ Ако подкрепим „ Възраждане " (при вероятно връчване на тях на третия мандат за държавно управление на тях - б.р.) и се съгласим да работим с тях, това значи все едно да работим с ГЕРБ, тъй като „ Възраждане “ са под взаимозависимост от ГЕРБ “.

Михайлов разгласи, че ще се кандидатира за народен представител от „ Величие “ на идващите избори за парламент.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР