Феновете на Игра на тронове (Game of Thrones) ще трябва

...
Феновете на Игра на тронове (Game of Thrones) ще трябва
Коментари Харесай

Игра на тронове - огромен успех и нулева година

Феновете на " Игра на тронове " (Game of Thrones) ще би трябвало да изчакат още една цяла година, с цел да схванат по какъв начин ще свърши най-успешната драма на HBО.

Доскоро се спекулираше с датата на премиерата на последния сезон, само че към този момент е публично доказано, че началото на края на фентъзи сагата ще бъде през 2019 година.

" Game of Thrones ще се завърне за осми и финален сезон през 2019 година ", написаха от HBO в Twitter.

 Новият Game Of Thrones 8 е драконовски безценен
Новият Game Of Thrones 8 е драконовски безценен

Всеки от 6-те епизода на сериала ще коства милиони

Сезон 7 завърши на 27 август, като означи грамаден триумф. Програмният управител на HBO Кейси Блуйс се зарече, че шоуто подхваща всички ограничения да избегне разкриването на своя край, като снима няколко разновидността.

 Снимка 332914

Междувременно Британската кралска поща разгласи, че пуска пощенски марки, отдадени на сериала . На марките ще бъдат изобразени обичаните персонажи, както и популярният стоманен престол. Очаква се марките да са в продажба на 23 януари.

Най-достъпни ценово ще са комплектите от две марки, които ще костват 1,21 паунда. Стойността на лимитираната сбирка, отдадена на 10 основни герои на сагата е 99 паунда.

 Разкриха хонорарите на звездите от Game of Thrones
Разкриха хонорарите на звездите от Game of Thrones

На финала на сагата заплатите им са колосални

От Британската кралска поща оповестиха, че се усещат длъжни да пуснат марките в символ на самопризнание за " извънредно значимия английски принос " към шоуто. Много от лицата и членовете на екипа са британци, също по този начин огромна част от фотосите са правени точно в Обединеното кралство.

 Снимка 332912

Различните пакети за дарове също включват и карти на Вестерос, албуми за запазване на марките, пощенски картички и други Ако сте филателист и същински почитател на сериала, можете да получите марките рамкирани или да имате персонализирани пощенски картички с вашето име и пощенски адрес. Вече започнаха предварителните поръчки онлайн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР