Феновете на Hollyoaks без съмнение ще се тревожат за изгубените

...
Феновете на Hollyoaks без съмнение ще се тревожат за изгубените
Коментари Харесай

Сцените на Hollyoaks, които може да бъдат премахнати, тъй като сапунът на Channel 4 потвърждава скок във времето за една година

Феновете на Hollyoaks без подозрение ще се тревожат за изгубените подиуми или сюжетни линии, които в никакъв случай няма да видят, защото сапунът претърпява голяма промяна. Наскоро беше доказано, че от септември сапунът ще предава три епизода вместо пет всяка седмица, в по-краткото време от 20 минути.

Освен това ще има времеви скок, който ни лишава година в бъдещето. За страдание, беше доказано, че редица съкращения в Channel 4 и със сапунката ще значат, че актьорите и екипът напущат шоуто, като се оповестява, че 20 героя ще изоставен.

Hollyoaks към момента не е оповестил кой напуща и кой е бил изписан, или по кое време може да ги забележим да напущат. Сред шепа членове на актьорския състав, които към този момент напущат или афишират напускането си преди оповестяването, беше разкрито, че множеството от напусканията евентуално ще се случат отвън екрана и ще бъдат доказани във времевия скок.

Разбира се, самият поврат на сюжета може да провокира редица огромни нови сюжетни линии за шоуто, като мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР