Феновете на хитовия български сериал надигат сериозен неодобрителен вой относно

...
Феновете на хитовия български сериал надигат сериозен неодобрителен вой относно
Коментари Харесай

Още една любима звезда напуска Откраднат живот

Феновете на хитовия български сериал надигат сериозен укорителен писък по отношение на сюжета. Миналата седмица от кино лентата изчезна Юлиан Вергов (в ролята на доцент Банков), преди два епизода любимката Ирина Митева (в ролята на Ина Фотева) се самоуби, а в този момент от екипа изхвърча и друга обичана звезда.

Вергов напусна сезона, защото му предстоят фотоси на нов филм и не може да съчетае снимачните дни. Затова с продуцентите решили да го извадят малко от сюжета, само че въпреки всичко вратата му остава отворена и може да се върне по всяка време.

Не подобен е казусът с Ирина Митева, която сама решила да напусне сериала. При нея сценаристите били крайни и решили, че би трябвало да се самоубие. Нейната героиня Ина Фотева се хвърли в бездна и бе брутално размазана. За нея този сериал завърши и по никакъв метод няма по какъв начин да бъде върната.

Носят се клюки, че напълно скоро от кино лентата изхвърча и Моньо Монев (в ролята на доцент Мазов). Той също е забавен персонаж и любим на феновете. Но новината за напускането на друга огромна звезда накара аудиторията на сериала да изпадне в недружелюбност. Наум Шопов-младши (в ролята на Борис Тасев) от дълго време се кани да си бие шута и в този момент сюжетът ще му го разреши.

Младият плейбой желае да се отдаде на кариерата си като доктор в действителна среда, а освен на снимачната площадка. Той се дипломира предходната година и макар че се занимава интензивно с фитнес, а с приятелката си Теа Минкова и семейство Петканови стартираха бизнес с консултантска активност за насърчаване на профили в обществените мрежи, той нееднократно е споделял, че медицината е посоката, в която счита да се развива.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР