Феновете на Гластънбъри с нетърпение очакват началото на фестивала 2024

...
Феновете на Гластънбъри с нетърпение очакват началото на фестивала 2024
Коментари Харесай

Пълен състав на Гластънбъри 2024 с огромна заглавна изпълнителка след скандала „сексизъм“

Феновете на Гластънбъри с неспокойствие чакат началото на фестивала 2024 – и той ще бъде най-хубавият от години с помощта на епичния състав, който преди малко беше пуснат от уредниците на събитието.

Dua Lipa ще бъде хедлайнер на Pyramid Stage дружно с Coldplay, Sza и Shania Twain. LCD Soundsytem, ​​Little Simz, Burna Boy, PJ Harvey, Cyndi Lauper, Michael Kiwanuka, Janelle Monae, Seventeen, Paul Heaton, Keane, Paloma Faith, Olivia Dean и Ayra Starr също ще се качат на известната сцена.

Изненадващо име измежду състава е Аврил Лавин, която внася атмосфера от 2000 година на Worthy Farm дружно със Sugababes и Corinne Bailey Rae. Други огромни имена, които вземат участие, включват Disclosure, Anne-Marie, Camila Cabello, Jessie Ware, Jamie XX и London Grammar.

Първоначалната реакция на състава беше смесена, като някои разочаровани почитатели даже стигнаха толкоз надалеч с цел да го маркират като " най-лошия състав, който фестивалът в миналото е имал ". Един написа в Туитър: „ Десета година и на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР