Феновете на EastEnders са убедени, че са разбрали защо Синди

...
Феновете на EastEnders са убедени, че са разбрали защо Синди
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders твърдят, че предишната връзка на Синди Бийл с бащата на Джордж е „разкрита“ огромна тайна

Феновете на EastEnders са уверени, че са разбрали за какво Синди Бийл наподобява толкоз уплашена от бащата на Джордж Найт.

Родителите на Джордж дойдоха в Уолфорд през вчерашния ден вечерта, с цел да споделят някои вести за предишното му с него, само че Синди Бийл - която им беше известна като Роуз Найт, когато беше в отбрана на очевидци - изглеждаше ужасена от идването им и се втурна на открито. пъб.

Днес тя разкри на колегата си Иън Бийл, че е била ужасена да ги види още веднъж, защото те не знаеха за отбраната на очевидците - и каква е същинската й идентичност - и тя не искаше с цел да изясни пред претъпкана механа.

Въпреки това, някои почитатели са уверени, че има предходна връзка сред Синди и бащата на Джордж, която датира надалеч обратно от присъединяване й с Джордж Найт, когато беше известна под псевдонима си Роуз.

„ Някой различен схваща ли настроението, че може би Анна не е дъщерята на Джордж и татко му знае, че Синди е имала любовна връзка? Коментарът за това, че две деца са толкоз разнообразни “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР