Феновете на EastEnders са убедени, че са изработили огромен обрат,

...
Феновете на EastEnders са убедени, че са изработили огромен обрат,
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders разгласяват плана на Джони, докато Линда Картър признава за убийството на Киану

Феновете на EastEnders са уверени, че са изработили голям поврат, откакто довечера Линда Картър призна за убийството на Киану Тейлър.

Линда се бори с пиенето си от Коледа, когато тя шокиращо умъртви Киану, откакто той атакува Шарън в деня на сватбата им. Ниш също беше ранен при обособена офанзива и Шестимата взеха решение да припишат офанзивата на Ниш на Киану, потвърждавайки, че той е направил пробив за нея и е избягал от площада, с цел да избяга от полицията.

Тази вечер, Линда видя Джина да влиза в кафенето с Дийн, който я следваше. Страхът беше явен на лицето й, когато я последва вътре, знаейки, че там е заровено тялото на Киану. Между Дийн и сина на Линда Джони избухна борба, която докара до строшаване на чаша.

Когато в последна сметка Линда поряза ръката си върху стъклото, тя се паникьоса, като видя кръвта на пода и се опита да го избърше надалеч. Виждайки, че нещо става, когато се прибраха у дома, Джони я разпита за какво е почнала да пие още веднъж и скоро тя разкри всичко за Коледа и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР