Феновете на EastEnders са разработили“ две легенди на Уолфорд ще

...
Феновете на EastEnders са разработили“ две легенди на Уолфорд ще
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders шумят двойно завръщане след изненадващата смърт на Киану Тейлър

Феновете на EastEnders са „ създали “ две митове на Уолфорд ще се завърнат в сапунената телевизия на BBC след гибелта на Киану Тейлър.

Киану беше погубен в шокиращи подиуми на Коледа, когато Линда Картър се намеси, с цел да отбрани приятелката си Шарън Уотс, която беше нападната от Киану, когато отхвърли да го пусне да се качи по стълбите в Queen Vic, с цел да види Алби.

Въпреки това, след шоковото овакантяване на Дани от сапунката, почитателите в този момент се чудят дали това може да докара до завръщането на Карън Тейлър и Мич Бейкър, които напуснаха площада и се насочиха към Испания, откакто Киану я упрекна, че води подправената скрит план за похищение.

В обществените медии един почитател показа: „ Сега, когато Фил и Шарън знаят, че Киану е отвлякъл Алби и е предиздвикал майка му да играе дружно с това, сигурно това значи, че Карън и фамилията й могат прибирам ли се в този момент? Все още има проблем с това, че е откраднала парите, само че усещам, че Шарън ще успее да убеди Фил да се откаже от това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР