Феновете на EastEnders са разбрали кой е взел коледното оръжие

...
Феновете на EastEnders са разбрали кой е взел коледното оръжие
Коментари Харесай

Изходът от BBC EastEnders е „запечатан“, докато феновете се чудят кой има коледното оръжие за убийство – и не е Джони или Дийн

Феновете на EastEnders са разбрали кой е взел коледното оръжие за ликвидиране – и се опасяват, че ще остане на изненадващо овакантяване.

Феновете на сапунената телевизия на BBC знаят, че Линда Картър умъртви Киану Тейлър, откакто той атакува приятелката й Шарън Уотс на Коледа, което докара до шокиращо овакантяване на Киану. Шестимата са скрили тялото му под кафенето и настояват, че е избягал, откакто е нападнал Ниш Панесар, който е бил в главната част на Queen Vic и се бори да диша, откакто е бил атакуван от Денис Фокс.

В момента, единствено Шестте дами - и в този момент Джони Картър - знаят за случилото се тази Коледа, само че в неотдавнашен епизод Джони остави дамите озадачени и обезпокоени, когато им сподели, че термометърът за месо, който Линда скри горе, откакто го употребява, с цел да убие Киану, не беше там, където го беше оставила, което ги хвърли в огромна суматоха.

Някои почитатели са уверени, че Дийн може да има оръжието, откакто е бил в кръчмата на оня предопределен Коледен ден, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР