Феновете на Джурасик парк полудяха, след като Universal Pictures обяви

...
Феновете на Джурасик парк полудяха, след като Universal Pictures обяви
Коментари Харесай

Феновете на Джурасик парк полудяха, когато новият филм получи премиерна дата през 2025 г. – „Надявам се, че никога няма да спрат да правят това!`

Феновете на Джурасик парк полудяха, откакто Universal Pictures разгласи на X, някогашен Twitter, на Вторник, че франчайзът ще бъде рестартиран за нов филм през 2025 година (видя се Джурасик Светът Доминион от 2022 г.)

Това следва последния филм от франчайза, Джурасик Свят Доминон, който излезе през 2022 година и с присъединяване на Брайс Далас Хауърд, Крис Прат, Лора Дърн и Джеф Голдблум (на снимката)

Отдадените почитатели бяха във екстаз от новината за нова част от динозаври, като един от тях прогласи: „ Боже, още един. Надявам се, че в никакъв случай няма да спрат да ги вършат!'

Новият филм беше разгласен X, преди Twitter, от акаунта на Jurassic World - който разгласява фотография на франчайза лого с дата „ 2 юли 2025 година “.

Феновете на Джурасик посетиха уеб страницата на обществените медии, с цел да изразят ентусиазма си от обещанието за нов филм.

" Това исти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР