Феновете на Coronation Street са убедени, че са разбрали пропадането

...
Феновете на Coronation Street са убедени, че са разбрали пропадането
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street се справят с падането на Дейзи и Джени на фона на новините за Rovers

Феновете на Coronation Street са уверени, че са разбрали пропадането на Дейзи Миджли и Джени Конър, откакто получиха новините за Rovers Return Inn в петъчния епизод.

Само неотдавна дуото реши да направи оферта за пиячката, която беше затворена от седмици, употребявайки откраднати пари. Зрителите си спомнят, че Дейзи сполучливо получи достъп до сметките на починалия някогашен другар на Джени Стивън Рийд, където той беше откраднал от фабричните сметки на Карла Конър.

Първоначално Джени беше срещу концепцията на Дейзи да употребява парите, с цел да купи Роувърс, само че скоро го направи смяна на мнението след огнена борба с Карла на калдъръма, където тя също научи, че фабриката е още веднъж на релси. Джени се съгласи с проекта на Дейзи, само че настоя, че в последна сметка ще изплатят на Карла, която не е знаела.

Като част от проекта, Дейзи сподели, че макар че обществено кръчмата ще бъде на Джени, частно те ще бъдат равни, защото тя желае името й да бъде контракта за наем като съсобственик. В петък веч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР