Феновете на Бритни Спиърс се чудят защо тя все още

...
Феновете на Бритни Спиърс се чудят защо тя все още
Коментари Харесай

Бритни убедена, че Сам е мъжът за нея

Феновете на Бритни Спиърс се чудят за какво тя към момента не се е омъжила, защото очевидно си проличава, че е доста влюбена.

Всъщност певицата не е сключила още веднъж брак, не поради старите мемоари от злощастни опити, а тъй като нейният татко не утвърждава избраника ѝ – младият танцьор Сам Асгари, написа OK Magazine.

Според изданието, Бритни от дълго време е щяла да се омъжи за Сам, само че причина това да не стане е нейният татко. Той не одобрявал връзката ѝ с много по-младото гадже на певицата.

Затова пък Спиърс е уверена, че точно Асгари е този, с който тя желае да прекара живота си. Сам пък бил подготвен да я чака колкото е належащо, до момента в който получи благословията на нейния татко.

За връзка сред 36-годишната Бритни и 23-годишния танцьор стана ясно през ноември 2016 година Приятели на Бритни убеждават, че откогато е с него звездата изцяло се е преобразила.

Певицата има два злощастни брака зад тила си. Първият бе през 2004 година с Джеймс Александър, а вторият с Кевин Федърлайн, с който се разведе през 2007 година Бритни има двама сина – 12-годишният Шон Престън и 11-годишният Джейдън Джеймс.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР