Феновете на Ботев Пловдив използваха официалната си страница във Фейсбук

...
Феновете на Ботев Пловдив използваха официалната си страница във Фейсбук
Коментари Харесай

Фенове на Ботев Пловдив поискаха среща с Антон Зингаревич

Феновете на Ботев Пловдив използваха формалната си страница във Facebook “Bultras Offensive ”, с цел да излязат с остра декларация по отношение на протичащото се в “жълто-черния ” клуб в последно време.

„ Канарчетата “ надалеч не убеждават от началото на сезона. Пресни са спомените и за предходната акция, когато Ботев приключи на нежеланото 10-о място и в няколко мача на новия „ Колеж “ почитателите желаеха пояснения от играчите.

Публикуваме текста на почитателите без редакторска интервенция:

“Ботевисти,

Едва ли спортното показване на тима след връщането ни в нашия дом – стадион “Христо Ботев “, се харесва на някой от нас. Като безусловно обичащи Ботев ние направихме сериозен поклон към клубното управление, приемайки да се върнем на Колежа преди окончателното му довеждане докрай, преглъщайки незадоволителното класиране от предишния сезон и осигурявайки цялостна поддръжка към управлението. Преживяхме унизителни резултати и мачове, слаба организация на доста равнища в клуба, недобра връзка.

Предвид последните резултати обаче заявяваме, че търпението ни е на привършване и няма по какъв начин да поносим още дълго безхаберието и нескопосаното ръководство на клуба, освен това освен в спортно-техническата част. Ботев не е клуб за футболни опити и начално образование на скъпоплатени некадърни анонимници.

Бултрас няма да толерира протичащото се с обичания ни клуб и няма да остане безразличен. Настояваме за среща с мажоритарния притежател в най-кратък период, с цел да потърсим отговорност за пагубните резултати от края на предишния и началото на този сезон, за провалената селекция и да желаяме отговор на въпроса по какъв начин притежателят вижда излаз от това състояние.

Ако не получим приемливи отговори и не забележим смяна в селекцията, организацията в клуба и играта в най-скоро време, крайните почитатели ще премислят заема си на доверие, с който до момента се употребява управлението на клуба ”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР