Феновете на Blackpink с нетърпение очакват съдбата на групата, тъй

...
Феновете на Blackpink с нетърпение очакват съдбата на групата, тъй
Коментари Харесай

Blackpink: Феновете спекулират, докато K-pop звездите преговарят за нов договор

Феновете на Blackpink с неспокойствие чакат ориста на групата, защото бавното приключване на вести за подновяването на контракта им дава малко улики. < /p>

Договорът на Blackpink с YG Entertainment изтече през август и от този момент техните почитатели спекулират.

Свежо известия в корейските медии по отношение на договарянията за контракта подхраниха игра на догатки.

Четиримата членове на групата - Jisoo, Lisa, Jennie и Rosé - мълчат за контракта си положение.

Вестник Munhwa Ilbo заяви в понеделник, че членовете на Blackpink са се съгласили да поддържат групови действия под YG Entertainment. Докладът обаче прибавя, че групата няма да възобнови извънредните си контракти.

Това значи, че четиримата са свободни да преследват независими инициативи и ще се съберат още веднъж като Blackpink единствено когато техните графици изискват това, се споделя в отчета.

Blackpink водят топ звезди назад на пътя в АзияК-поп групата без корейски членове

Новинарска организация Yonhap, цитирайки анонимни източници, заяви, че Blackpink е във финалната фаза на договаряния за колективен контракт.

Въпреки това, подновяването на техните самостоятелни контракти за ръководство " остава неразбираемо ", Yonhap сподели.

YG Entertainment, която ръководи Blackpink от основаването на групата през 2016 година, сподели, че ще направи известие, откакто договарянията приключат.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > В обществените медии почитателите приканиха своите идоли да останат дружно.

" Blackpink, апелирам, не се разпускайте ", един почитател написа.

" Много съм печален... тъй като Blackpink ще се разхлабен ", разяснява един почитател под най-новата обява на формалната страница на групата в Instagram. < /p>

Blackpink се трансфораха в най-голямата K-pop момичешка група на планетата и обособените й членове сами по себе си са звезди.

Договорът им изтече, защото мъжкият им сътрудник, BTS, са в пауза, защото някои членове са на наложителна военна работа.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР