Феновете на Бийтълс най-накрая могат да нека бъде, тъй като

...
Феновете на Бийтълс най-накрая могат да нека бъде, тъй като
Коментари Харесай

Бийтълс: Нека бъде приветствано като „разкритие“, тъй като реставрираният филм стартира на Disney+

Феновете на Бийтълс най-сетне могат да дано бъде, защото от дълго време заровеният филм беше преиздаден, защото публично не беше наличен повече от 50 години. Достъпен за поточно предаване тук в Disney+, документалният филм е възобновена версия на истинския филм от режисьора Майкъл Линдзи-Хог, публикуван в сряда (8 май), с цел да означи 54-ата годишнина от албума Let It Be.

След триумфа на неведнъж печелилия „ Еми “ документ на Бийтълс, Get Back, Disney+ отстрани праха от истинския филм, който беше подробно реставриран от екипа на Питър Джаксън, употребявайки същата технология, употребена за епичния три елементи от 2021 година Оригиналният документален филм е публикуван за първи път през май 1970 година по време на разпадането на групата и в този момент е изваден нескрито посредством възобновяване му и в подтекста на разкритията, следени в Get Back.

Той съдържа фрагменти, които не са виждани в Get Back, които улавят записните сесии на дванадесетия и финален студиен албум на The Fab Four, както и тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР