Феновете на Берое излязоха с много остра реакция и се

...
Феновете на Берое излязоха с много остра реакция и се
Коментари Харесай

Феновете на Берое се канят да блокират магистрала Тракия

Феновете на Берое излязоха с доста остра реакция и се канят да разгласят гражданско непокорство против дейностите държавното управление, което подреди на държавната компания Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 да спре финансирането и да постави цена от близо 6 милиона лв. за акциите на обичания им клуб. Заралийските ентусиасти се канят да блокират Автомагистрала Тракия в първите дни на януари, в случай че министърът на енергетиката Александър Николов не чуе техните претенции. Според сътрудниците от dsport. първоначално те ще провеждат шествие на 28 декември в Стара Загора.

Те желаят среща с министъра на енергетиката Александър Николов на 28 декември в 16 часа. Пред него те ще слагат искане: Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “ да продължи да устоя клуба до края на сезона.

Както е към този момент известно „ Топлоелектрическа централа Марица Изток 2 “ спря финансирането на клуба с неотложен резултат.

Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " разгласи за обмен акциите си в Берое. Това заяви формалният уебсайт на клуба. Акциите на Берое се правят оценка на над 5 милиона лв.. В момента централата е притежател на футболния клуб.
Свързани вести Министърът на енергетиката с доста неприятни вести за Берое
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР