Фенове скочиха на Андреа, която изпя популярното парче на Паша

...
Фенове скочиха на Андреа, която изпя популярното парче на Паша
Коментари Харесай

Попиляха Андреа заради пеене гола

Фенове скочиха на Андреа, която изпя известното парче на Паша Христова „ Повей ветре”. Деколте до пъпа, блестящо алено червило и сластен взор. Това е първото, което се набива на очи в новия клип на чалга изпълнителката. Нищо извънредно за поп-фолка, само че в тази ситуация половинката на Кобрата пее една от безконечните български песни. Андреа пусна своята версия на песента в навечерието на Великден. Въпреки че се оправя прелестно с осъществяването, визията на певицата възмути огромна част от публиката. Самата Андреа изясни, за какво е избрала тъкмо тази ария.

"Винаги съм уважавал и обичала българската музика - българската сцена. Знам, че е смело да изпея тази ария на великата Паша Христова, само че сега на изолираност сърцето ми копнее за музика. И тази ария в мое осъществяване се надявам да ни сплоти, с цел да не забравяме какъв брой популярен народ сме. В този ярък празник желая да ви кажа, че в никакъв случай не би трябвало да губим религия в Господ, в себе си, в нас като хора! Колкото и мъчно да бъде, през колкото и компликации да прекосяваме, музиката ще ни сплоти! ".

Блондинката се оправя сносно с осъществяването на песента и завоюва куп поздравления. Адреа се изявява на черен декор облечена в мрачно сако и развети коси. Под тоалета обаче няма нищо бюстът й палаво наднича от деколтето. Именно това по никакъв начин не се хареса на меломаните. " Не мисля, че като си има поради кой извършва песента в оригинал, би трябвало да се пее толкоз провокативно облечена”, гласи един от по-умерените мнения. Други са по-крайни!

„ Откровена пошлотия”, „ Порнографско осъществяване. Аморално и извратено даже! Това е класика, а не държание на развратница!”, Аз персонално с изключение на позор, друго не почувствах, гледайки пошлото ти отношение към Паша Христова. Еротичният ти глас и визия и тези екстеншъни на пубертетка не са за тази музика, само че си смела или просто търсиш скандал”, са единствено част от мненията на възмутени почитатели на българската музика, написа „ България днес”.

фотография:инстаграм Андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР