Фенове ще посетят събитието с наградната игра на компаниятаWINBET ще

...
Фенове ще посетят събитието с наградната игра на компаниятаWINBET ще
Коментари Харесай

WINBET е партньор на състезанието от Световния шампионат в Супер Ендуро в София

Фенове ще посетят събитието с наградната игра на компанията

WINBET ще бъде формален сътрудник на Българската федерация по мотициклетизъм (БФМ) за организацията на кръга от международния шампионат в една от най-атрактивните мотоциклетни дисциплини - супер ендуро.

Състезанието ще бъде в столичната „ Арена София “ на 24 февруари и в него се чака да вземат присъединяване някои от най-известните състезатели в MotoZ FIM SuperEnduro World Championship, в това число трикратният и сегашен международен първенец, британецът Били Болт, неговият съотечественик Джони Уокър, както и завърналите се в супер ендурото Мануел Летенбихлер от Германия, първенец в дисциплината хард ендуро и международният първенец за юноши за 2022 година Доминик Олшови от Полша.

„ Не за първи път си сътрудничим с Българската федерация по мотоциклетизъм в организацията на значими надпревари. Партньорството ни в организацията на кръга от Световния шампионат по супер ендуро е естествена и разумна нова стъпка в връзките ни с федерацията. Щастливи сме, че можем да бъдем част от най-голямото събитие в мотоциклетния спорт в България за годината и дружно в БФМ да предложим едно в действителност ужасно преживяване за всички почитатели “, разяснява основният маркетинг шеф на WINBET госпожа Десислава Колева – Иванова.

Като част от партньорството си със надпреварата, WINBET предлага и специфична наградна игра за всички фенове на мотоциклетния спорт в своите публични профили във  и , с която могат да завоюват билети за огромното събитие. Пълните условия и правила на играта са публикувани .


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР