Фенове осъдиха риалити звездата Ким Кардашиян заради стремежа й към

...
Фенове осъдиха риалити звездата Ким Кардашиян заради стремежа й към
Коментари Харесай

Ким Кардашиян ядоса фенове с манията си за отслабване

Фенове осъдиха риалити звездата Ким Кардашиян поради устрема й към „ тънка талия “, оповестява The Independent.

Наскоро звездата разгласява линк към обява в Twitter от своя уеб страница с подписа "Как форсирах загубата на тегло ". Ако кликнете върху връзката, ще научите всичко за моето "Седмично кардио образование ".

Потребителите в обществените мрежи, водени от актрисата и бранителя бодипозитивист Джамила Джамил, подлагат на критика Кардашиян поради прекомерната и угриженост за тялото й и за натиска, който оказва върху другите дами.

"Как можеш да спреш тези женски нелепости? Кога най-сетне просто ще се влюби в себе си и ще се бори с манията си по проблеми, които в никакъв случай не са съществували? Тя постоянно е била красива. Но не вижда, тъй като робува на същите обществени и публични стандарти, че в този момент тя е толкоз отровен и ги пропагандира ", написа Джамил.

След това тя прибавя, че цялото семейство Кардашиян я разстройват, тъй като нито парите, нито славата могат да накарат човек да спре да ненавижда лицето, кожата и тялото си.

Актрисата беше подкрепена и от други коментатори. "Моля, бъдете почтени и престанете да лъжете. " Всички знаем, че сте лягала под ножа. "Как можете да рекламирате такова нещо? ", възмущават се потребителите в мрежата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР