Фенове на ЦСКА започнаха благотворителна кампания за набиране на средства

...
Фенове на ЦСКА започнаха благотворителна кампания за набиране на средства
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА: Нека помогнем на малката Симона!

Фенове на ЦСКА започнаха благотворителна акция за набиране на средства за дребната Симона. В страницата " За нашата татковина, за нашите деца " те описаха историята на детето и пускаха на търг фланелка на Димитър Бербатов на търг.

Ето какво пишат от страницата: 

Това е 3-годишната Симона от град Габрово. Мони страда от обструктивна хидроцефалия и церебларен израстък. Целият свят на фамилията се прекатурва предходната година. Както спи, Мони получава спазъм. Веднага е откарана в болница и е изработен скенер, става известно,че има израстък в мозъка. На 25.09.22г. е призната по неотложност в УМБАЛ " Свети Иван Рилски " гр.София. На 26.09.22г.следва и първата интервенция, а на 28.09.22г. - втората. И двете са били извънредно тежки, само че все пак Мони демонстрира какъв брой мощ има събрана в нея. На 08.11.22г. минава и през третата си интервенция.

След привършване на курса химиотерапии в България,Симона ще продължи своето лекуване в Германия. Първоначалната сума, която е нужна, е 110 000 евро.

Сумата е непостижима за нейното семейство!

Нека всички дружно още веднъж да покажем какъв брой огромни сърца имаме и да помогнем на Мони да продължи да се усмихва и да се радва на живота!

Пускаме на търг мачова фланелка на Димитър Бербатов от сезон 2010/11 година с подпис. Сезон, в който Бербо означи хеттрик против Ливърпул,вкара 5 гола в един мач против Блекбърн, стана голмайстор на Висшата лига, а Манчестър Юнайтед завоюва Висшата лига и игра край с Барселона в ШЛ!

ЩЕ съдебна експертиза НАДДАВА САМО В ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ!!! КРАЙ НА ТЪРГА 14.07.2023г. 19:48ч

Ето и всички способи посредством,които можете да помогнете на Мони:

Дарителска сметка:

титуляр - майка

Йоана Христова-Пенковска

IBAN

BG09 FINV 9150 1317 684533

BIC FINVBGSF

Първа Инвестициона Банка

PAY PAL

Yoana Stoyanova Hristova

[email protected]

BG63BPBI79311028600101

Йоана Стоянова Христова

Пощенска банка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР