Фенове на ЦСКА са счупили вратите на един от терените

...
Фенове на ЦСКА са счупили вратите на един от терените
Коментари Харесай

Цесекари подивяха - изпочупиха Армията и написаха с огромни букви: Срам и позор

Фенове на ЦСКА са счупили вратите на един от терените пред стадион " Българска войска " и са изписали със спрей на вратата на съблекалнята на " алените " " Срам и срам ", оповестиха от Българска телеграфна агенция. Протестната демонстрация идва в часовете след тежката загуба от Лудогорец в Разград с 0:3.

Феновете на " алените " недоволстват от следващото бездушно показване на тима, който позволи трето проваляне и има единствено два маркирани гола в първите си шест публични мача през сезона, в които реализира единствено един изстрадал триумф в шампионата против новака в елита Крумовград с 1:0 в столицата.

Запалянковците на ЦСКА бяха извънредно разочаровани след отпадането от румънския Сепси с общ резултат 0:6 във втория квалификационен кръг в на Лигата на конференциите, а напрежението се ускори след равенството 1:1 против Славия за състезание на " Българска войска " предишния уикенд.

Поражението от Лудогорец и най-много държанието на футболистите на " армейците " в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците упорстват управлението на клуба да вземе незабавни и съответни ограничения, с цел да спре пропадането на тима.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР