Фенове на ЦСКА настръхнаха срещу организираните ултраси от Сектор Г

...
Фенове на ЦСКА настръхнаха срещу организираните ултраси от Сектор Г
Коментари Харесай

И след декларацията: Фенове на ЦСКА настъхнаха срещу ултрасите!

Фенове на ЦСКА настръхнаха против проведените ултраси от Сектор " Г " и след обръщението на последните преди минути. Болшинството от последователите осъждат остро случилото се в Северната естрада по време на мача с Базел, а декларацията на крайните почитатели не ги трогва безусловно по никакъв метод.

Ето част от мненията под нея:

Венцислав Велчев: Сектор Г е за почитатели на ЦСКА, а вие, тарторите, на кой тим сте почитатели, че ще гоните и удряте дами и деца? ЦСКА може без бранш Г само че бранш Г не може без ЦСКА!

Георги Алексиев: И очаквате някой да повярва, че " хората са помолени "?! Та 15 000 видяхме какво се случи. Позор! Всички познаваме хората пристигнали да " молят ". Дано клубът си потърси правата по най-адекватния вероятен метод. Персонално, несъмнено, по административен път против общителните господа.

Rumen Simov: Не мога да проумея като какви едни последователи на ЦСКА ще споделят на други да отидат по края на трибуните. Да не би този бранш да им е бащиния?! Сектор Г е на всички и хората могат да пеят, и скандират, от където се желаят. Обясненията на момчетата в черно са съшити с бели конци...

David Kolev: Нямате безусловно никакво право да казвате кой къде да върви. Вие сте почитатели тъкмо, колкото и всички останали. Вместо да употребявате позитивната сила от обстановката до полувремето, вие оср*хте всичко. А в случай че ще драматизирате непрекъснато и ще се оттегляте през 5 дни, прав ви път, няма да липсвате на естествените почитатели на ЦСКА, бъдете сигурни. Да, ще сме по-малко от говедата, да - ще ни подиграват за това, само че ще сме там поради ЦСКА. И си сменете името на страницата, тъй като бранш Г не сте вие 100 индивида, бранш Г са всички, които пожелаят да са там, а той ще е цялостен още в мача с Числото. Дано се осъзнаете каква нелепост направихте...

Atanas Achlarski: Този, който го е написал това, ЛЪЖЕ, че хора са били помолени! Влязоха и без една дума да кажат започнаха да бутат и удрят на направления, без да ги интересува жена или дете ще ударят!!! После търчаха там, където чуят глас по тях и без пояснения, напряко биеха!!!

Ивиан Горов: Или се връщайте и подкрепяйте тима, или оставете хората да поддържат ЦСКА и да се радват дружно с децата си. В подобен миг, в който тимът се подвига и реализира триумфи, за мен сте длъжни да се върнете и да спрете с тези измислени протести...

Теодор Тодоров: Добре проведен спектакъл с предупреден край. Кой схванал, схванал. Това е за този пост.

Симеонъ Грудовъ: Ако е било МОЛБА, нямаше да се стигне до такива грозни подиуми. Сектор Г не е частна благосъстоятелност!

Kamacho Shekirov: Аз не разбирам, хем бойкотирате, хем и други да не вървят на мач. Всичко, както и при Стойчо, е за пари. А аз си обичам тима гратис. Цял живот ще се разделяме, стадионът ще е празен и ще си вършат с ЦСКА всевъзможни гаври. Организираме митинг против БФС, отиват 20 индивида. Сираков плаши с 20 хиляди. На мачове вървят под 500 на Армията, ами кой да ни има за нещо?! С протест и без протест - стадионът е празен. Изключение прави някой мач в Европа.
 Ултрасите: Чувствайте се поканени в Сектор
Ултрасите: Чувствайте се поканени в Сектор " Г ", никой няма да ви приближи! Гарантираме!

" Може и без нас, това е изводът "

Valeri Arsov: Само ще кажа, че бранш Г не е нито Кучето, нито Животното, нито Кюстендилеца, нито Дучето, нито мучето или други знайни и незнайни герои. Сектор Г са всички почитатели на ЦСКА и никой няма право да приказва от тяхно име. Който желае да бойкотира, да си стои у дома и да гледа мачовете по малкия екран. Който желае да поддържа тима и да покаже любовта си към ЦСКА, да заповяда на стадиона. Няма значение секторът, значима е поддръжката. САМО ЦСКА.

Kristian Varbanov: Бойкотирайте си, в случай че желаете, и до 2030-та!!! Какво ги молите да се махнат оттова? Лично аз считам, че ВИЕ сте почнали това грозно меле и не знам дали имате уши,но вас освиркваха на почивката! Само ЦСКА...

Martin Andonov: Уважение се печели постепенно и мъчно, само че се губи бързо и елементарно - има няма за едно полувреме. С сходни " осъществявания " злепоставящи цялата армейска аудитория пред външните ни " доброжелатели " си печелите всичко друго, само че не и взаимност. Солидарност, която по този начин или другояче имахте от доста от почитателите (в това число и аз).

Илиан Д. Илиев: Бихте почтени хора! С качулки на лицата! От кой ги криете! Тия декларациики си ги пишете за вас!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР