Фенове на популярния киноактьор Брус Лий отбелязват 50-ата година от

...
Фенове на популярния киноактьор Брус Лий отбелязват 50-ата година от
Коментари Харесай

50 години по-късно: Фенове почетоха паметта на киноактьора Брус Лий

Фенове на известния киноактьор Брус Лий означават 50-ата година от гибелта на звездата с изложения и семинари по бойни изкуства в Хонконг.
Остави диря в съзнанието ми като дете. Как по този начин един мъж може да бъде толкоз невероятен - бях на 12-13 години по това време. Мисля, че всяко дете би трябвало да има кумир, с който да пораства, да се учи от него, изключително момчетата.
Почитател на Брус Лиий

Лий, който е роден в Съединените щати, е един от първите надарени азиатци, които доближават до Холивуд.

„ Като млади бяхме почитатели на Брус Лий. И когато започнахме да упражняваме бойни изкуства, останахме в сянката му. Лий беше талант. Без значение какъв брой интензивно тренирахме, не можехме да достигнем до неговите скорост, мощ или физика. Дори след толкоз години никой не може да го размени “, споделя мъж, пристигнал да уважи паметта на именития артист.

Лий израства в Хонконг, а след това продължава образованието си в Съединените щати. След няколко по-малки функции, се завръща в Хонконг и става звезда с филми като „ Смъртоносна игра “ и „ Пътят на дракона “.
Той направи филми, които интригуват хората и през днешния ден. Правеше разнообразни, красиви придвижвания. Беше доста прелъстителен. Остави белег върху всички нас, върху целия свят.
Почитателка на Брус Лий

Лий умира на 32, през 1973 година, откакто вечно трансформира облика на азиатските мъже в Холивуд и по света.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР