Фенове на Манчестър Юнайтед с атрактивен протест срещу Ед УдуърдФенове

...
Фенове на Манчестър Юнайтед с атрактивен протест срещу Ед УдуърдФенове
Коментари Харесай

Фенове на Манчестър Юнайтед с атрактивен протест срещу Ед Удуърд

Фенове на Манчестър Юнайтед с атрактивен митинг против Ед Удуърд
Фенове на Манчестър Юнайтед възнамеряват да създадат много атрактивен - и неекологичен - митинг против изпълнителния шеф на клуба Ед Удуърд.

Привържениците на "червените дяволи" не са удовлетворени от неналичието на интензивност на трансферния пазар през лятото и имат желание да изразят разочарованието си с огромен банер, който ще прелети със аероплан над стадиона на Бърнли по време на мача сред двата отбора от Висшата лига на втори септември. На банера ще бъде изписано: "Ед вън - обичаме Юнайтед, ненавиждаме Глейзър", с което рецензия ще бъде изразена и към американските притежатели на клуба семейство Глейзър.

Вицешампионите на Англия привлякоха бранителя Диого Дало, халфа Фред и аварийния вратар Лий Грант през лятото, а мениджърът на отбора Жозе Моуриньо ясно изрази разочарованието си, че не са му били обезпечени повече нови футболисти. Началото на сезона не бе положително за "червените дяволи", които след сложна победа над Лестър Сити в първия кръг, изгубиха при гостуването си на Брайтън енд Хоув Албиън още във втория. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР