Фенове на Игри на волята“ по NOVA заляха мрежата с

...
Фенове на Игри на волята“ по NOVA заляха мрежата с
Коментари Харесай

В ИГРИ НА ВОЛЯТА: Фенове в паника ще продължи ли симитличанина И. Рълев?

Фенове на „ Игри на волята “ по NOVA заляха мрежата с мнения – ще отпадне ли техният любимец за победа Иван Рълев от предаването.

На една от последните борби 25-годишният зъботехник се контузи тежко и се наложи да бъде изведен от арената и за него да се погрижи медицински екип. До публицистичното привършване на броя по този начин и не стана ясно тъкмо какво се е случило с Иван, откакто мина по халките на ръце, само че несъмнено положението му развълнува феновете на предаването и те от ден на ден стартират да се съмняват дали ще може да се върне във формата.

Контузия го повали.

 Контузия го повали.

Nova

Коментари

Проверка на „ Телеграф “ сподели, че в формалните профили на „ Игри на волята “ в обществените мрежи и в тези на Иван Рълев има стотици мнения. „ Рълев за мен е най-комплексният и заслужен състезател за успеха. Ще се оправи и мачка “, написа консуматор с име Нинка Димитрова. „ Чак мен ме заболя, като виждам Ванката по какъв начин се превива от болежка “, написа различен с прякор ivpetrov_1997. “Умирам от гняв, в случай че Рълев си тръгне. Дори не ми се гледа към този момент “, гласи трети коментар. Всички пожелават на Рълев да се възвърне изцяло и да се върне на арената, някои обаче са обезпокоени, че поради тази травма той няма да може да покаже своя 100% капацитет като до момента.

Ходене

Иван Рълев е на 25 години, от гр. Симитли. По специалност е зъботехник. Тренирал е лека атлетика в продължение на 5 години и е притежател на доста оценки. Има две вицерепубликански трофеи по планинско вървене. Тренирал е национални танци 14 години.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР