Фенове на Ботев Пловдив създадоха приятно настроение у общинските съветници

...
Фенове на Ботев Пловдив създадоха приятно настроение у общинските съветници
Коментари Харесай

Фенове на Ботев посрещнаха съветниците с обръщение и Колежа...

Фенове на " Ботев " Пловдив сътвориха прелестно въодушевление у общинските съветници преди днешната сесия, на която ще се гледа отпущането на в допълнение финансиране за стадион " Христо Ботев " и комплекс " Локомотив ". Всеки един от старейшините получи по бира " Колежанско " и послание, което публикуваме без редакторска интервенция:

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ,
УВАЖАЕМИ Г-Н КМЕТ,
УВАЖАЕМИ Г-ДА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

На днешната сесия следва да гласувате значимо за град Пловдив решение – включване на финансови средства в бюджета на Община Пловдив за 2022 година, свързани с спомагателни разноски за обекти: стадион „ Христо Ботев “ и стадион „ Локомотив “.

Молим да методите с нужната отговорност и да подкрепите предлагането на господин Здравко Димитров, Кмет на Община Пловдив, загърбвайки всевъзможни политически, фенски и други пристрастия. Неверни са внушенията, че стадионите се вършат единствено за футболните почитатели и това е само и единствено в техен интерес. Заделяйки средства от бюджета на Община Пловдив за построяването на двата стадиона, Вие не подпомагате само почитателите на ПФК Ботев и на ПФК Локомотив, а полагате грижа за построяването на съвременна обществена инфраструктура – спортна, културна, развлекателна, която ще спомогне за превръщането на града ни в още по-добро място за живеене и вложения и ще го направи още по-привлекателен за неговите посетители.

Важно е да се знае, че стадион „ Христо Ботев “ е обект с национално значение, заради неналичието в България на стадион от такава категория /4-та от 5 вероятни по класификацията на UEFA/, който да може да се употребява за футболни срещи от най висок сан и построяването му ще разреши на град Пловдив да заеме почтено мястото си и на футболната карта на Европа. Този стадион е част от градската инфраструктура и като план е не по-малко важен от планове като „ Модър Царевец “, бул. Хаджи Димитър, пробивът до Водната палата и други, заради което заделянето на средства за неговото довеждане докрай следва да е измежду целите на Община Пловдив.

В тази връзка Ви призоваваме да методите отговорно, в качеството си на избранници на жителите на град Пловдив, и освен да подкрепите препоръчаното Ви решение по т. 17 от дневния ред на днешната сесия, само че и да намерите решение за обезпечаване на всички нужни средства за цялостното довеждане докрай на стадион

„ Христо Ботев “. Държим да отбележим, че е неприемливо да се търси „ равнопоставеност “ при заделянето на средства за другите обекти от градската инфраструктура, защото всеки един обособен обект се отличава със своята специфичност, трудност, стадий на осъществяване, въздействие върху градската среда и други и респективно за неговото създаване са нужни разнообразни по мярка средства.

Желаем Ви здраве и триумфи и нека един ден идващите генерации се гордеят с Вас!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР