Фенове на Апоел (Никозия) предизвикаха безредици в центъра на София.

...
Фенове на Апоел (Никозия) предизвикаха безредици в центъра на София.
Коментари Харесай

Фенове на Апоел се бият с полицаи на Орлов мост

Фенове на Апоел (Никозия) провокираха вълнения в центъра на София. Кипърците се изправят против Ботев (Пловдив) в първи мач от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е довечера от 20:00 часа на стадион " Васил Левски " в столицата.

Фенове на Апоел влязоха в битка с полицията на " Орлов мост ". Инцидентът почнал, когато кипърците почнали да замерят полицията с камъни. Те са били в едно от заведенията в Борисовата градина, описа проф. Ефрем Ефремов, учител във Факултета по публицистика. До момента няма данни за задържани.

" Репортерът проговори в мен. Запалянковци на  се бият с полицията на " Орлов мост ", написа Ефремов в персоналния си профил във Facebook. 

Фенове на Ботев (Пловдив) пък изненадаха неприятно тима на АПОЕЛ (Никозия) преди днешния мач от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Около 04:00 часа тази заран последователи на " жълто-черните " пуснаха заря наоколо до хотела, в който е отседнал кипърският отбор, с цел да нарушат съня на футболистите преди значимия конфликт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР