Фенове, играчи и ръководство на сините спретнаха страхотно предколедно шоу

...
Фенове, играчи и ръководство на сините спретнаха страхотно предколедно шоу
Коментари Харесай

Левски спретна страхотно благотворително шоу - Бижутера напомни за най-добрите си дни

Фенове, играчи и управление на сините спретнаха ужасно предколедно шоу под надпис " Един за всички - всички за Криси”. Един против различен се изправиха Левски и първенецът по футзал Левски София-Запад. Срещата мина през доста обрати и брилянтни отигравания, завършвайки 6:6.

На събитието участва и архитектът на синята приказка през 2006 година Станимир Стоилов. На терена пък излязоха Христо Йовов, Асен Букарев, Димитър Телкийски, Захари Сираков, Божидар Митрев, Дончо Донев и много юноши от школата на сините.

Двубоят не стартира добре за ветераните и юношите на Левски, които губеха с 0:3, а след това и с 1:4. В началото на второто полувреме обаче се разигра атомното дуо Текийски-Йовов, което бързо върна интригата в дуела. Особено ефектно бе попадението на Бижутера за 4:4, когато получи пас от Телкийски, с едно залъгващо придвижване финтира футболистите и вратаря на Левски (Сафия-Запад), след което вкара в горния ляв ъгъл, вдигайки почитателите на крайници.

До края на мача и двата отбора търсеха успеха, само че в последна сметка шоуто завърши с тъждество - 6:6.

На трибуните бяха сложени урни, в които всеки можеше да направи подаяние, с което да подкрепи лекуването на дребния Криси, който се бори с подла болест. Поради тази причина имаше и вход за залата от 5 лв., като всички доходи ще отидат за лекуването на Криси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР