Фенклубовете на Милан и Арсенал организират благотворителни футболни мачове между

...
Фенклубовете на Милан и Арсенал организират благотворителни футболни мачове между
Коментари Харесай

Фенклубовете на Милан и Арсенал с благотворителна кауза

Фенклубовете на Милан и Арсенал провеждат благотворителни футболни мачове сред членовете си в София и Пловдив.

Събитието в София ще стартира в 13:00 часа в неделя на игрищата на Минно-геоложкия университет. Веднага след дуела ще се организира и двустранен куиз с въпроси на футболна тема за Арсенал и Милан. По време на срещата ще се събират пари пари за фондация " Аутизъм през днешния ден " за закупуването на няколко профилирани люлки за рехабилитация и оживление на деца със здравословни проблеми.

Също по този начин в неделя от 10:00 часа в Пловдив почитатели на Милан и Арсенал ще изиграят футболен дуел на игрищата на " Авангард " в ж.к. Тракия.

ВИЖТЕ СЪБИТИЕТО ВЪВ " ФЕЙСБУК "



Българските почитатели на Милан и Арсенал имат за цел да покажат, че съперничеството остава единствено на терена, до момента в който отвън него всички би трябвало да бъдат другари в името на Великата игра. Срещата сред двата почитател клуба бе предизвикана след жребия за Лига Европа, където точно Милан и Арсенал се паднаха в единия 1/8 край.

Фенклубът на Арсенал е най-големият подобен в България откакто в него членуват 560 индивида и следващата година ще навършат 15 години от основаването си. Феновете на Милан направиха своя формален почитател клуб единствено преди половин година, само че се радват на голяма известност откакто за първата си акция събраха над 250 членове и се подредиха в топ 5 на чужденстранните почитател клубове в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР