Фенклубът на Локомотив Пловдив започна продажба на виртуални пропуски за

Фенклубът на Локомотив Пловдив започна продажба на виртуални пропуски за ...

Локо Пд пусна виртуални билети за Купата на България


Фенклубът на Локомотив Пловдив започна продажба на виртуални пропуски за предстоящата среща за Купата на България от 1/16-финалите срещу третодивизионния Беласица Петрич, съобщава Plovdiv24. Двубоят е в утре от 17:30 часа в парк "Лаута".

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на фенклуба на "черно-белите":

"Локомотивци,

Стадионите все още са затворени и ние не можем да бъдем по трибуните, за да подкрепяме нашите любимци в черно-бяло. Несъмнено, липсата на публика се отразява не само на играчите по време на мач, но и на финансовото положение на клуба в тези трудни дни.

Ето защо ние, Фенклуб "Локомотив Пловдив“, стартираме продажба на виртуални билети за предстоящата среща за Купата на България срещу Беласица, Петрич.

Целта на това начинание е да подпомогнем футболния клуб в ситуация, в която той не може да разчита на обичайните постъпления по време на мач.

Начините за закупуване на билети са два:

- Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловфив 1926 АД - BG98IORT80481055795100;

- На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:

“Билет за футболна среща"

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума и email адрес на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив. На представения email адрес ще получите персонализиран билет от срещата.

Цената на всеки билет е 10 лв.

Със закупуването на виртуални билети вие подкрепяте Пловдивския любимец!", гласи съобщението.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($(".suggested-news").length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `

Източник: gong.bg