Фенклубът на Ботев Пловдив излезе с поредно гневно обръщение към

...
Фенклубът на Ботев Пловдив излезе с поредно гневно обръщение към
Коментари Харесай

Феновете на Ботев с нова серия въпроси към кмета и градската...

Фенклубът на Ботев Пловдив излезе с следващо яростно послание към градската администрация за градежа на стадион Христо Ботев. " Поредни неспазени обещания – към момента без всички планове за Колежа! ", се споделя в позиция на жълто-черните последователи.

marica.bg разгласява цялата позиция без редакторска интервенция:

Уважаеми, ботевисти, пловдивчани, българи!

За следващ път ставаме очевидци на празни обещания и неспазени периоди във връзка с реконструкцията на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив.

След като неотдавна кметът на община Пловдив Здравко Димитров забрани
провеждането на публичното разискване със смехотворни причини, в този момент той призна пред медии за следващо неспазено негово заричане.

На 21-и септември, може би вследствие на възходящото неодобрение господин Димитров разгласи, че в същия ден общината в качеството си на възложител е предала всички планове за стадиона на изпълнителя в електронен тип, а до края на същата седмица те ще бъдат предадени и на книжен притежател. Седмица по-късно се оказа, че това към момента не е станало, само че има следващ период. На 27-и септември господин Димитров съобщи пред публицисти, че това ще стане едвам в края на тази седмица. 

Поредното неспазване на периодите, свързани с съответни задължения за градежа на „ Колежа “ е последното доказателство за това, което считаме за незаконно безгрижие във връзка с един от най-важните инфраструктурни планове в града. В резултат на всичко това няколко месеца преди формалната дата за завършек на градежа по условията на публичната поръчка ние към момента не знаем даже какъв брой ще коства завършването на стадион „ Христо Ботев “ по плана, за който мечтаем всички. До ден сегашен към момента няма цялостната планова документи, поради което пък няма и цялостна количествено-стойностна сметка. Сметка, за която имаме обезпечени 37 млн. лв. от страна и община, извоювани с големите старания на жълто-черната общност.

Е, господин Димитров,
Докога ще продължавате с лъжите за Колежа?

С почитание:

Обединени фракции Бултрас
Клуб на последователите на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР