ФЕНИКС (AP) — Съдебните заседатели по делото на животновъд от

...
ФЕНИКС (AP) — Съдебните заседатели по делото на животновъд от
Коментари Харесай

Съдебните заседатели посещават ранчо близо до границата между САЩ и Мексико, където мъж от Аризона е обвинен в убийството на мигрант

ФЕНИКС (AP) — Съдебните заседатели по делото на животновъд от Аризона, упрекнат в смъртоносна пукотевица по мигрант в негов парцел покрай Съединени американски щати. -Мексиканската граница посети мястото на убийството в края на третата седмица от процеса.

Съдебни чиновници в четвъртък качиха правосъдните заседатели в микробус, с цел да прегледат разнообразни места в ранчото на Джордж Алън Кели, както и част на границата. Съдията от Върховния съд Томас Финк отхвърли настояванията на медиите да се включи.

Случаят в Ногалес, Аризона, притегли националното внимание, защото сигурността на границите става все по-голям въпрос в тазгодишната президентска конкуренция.

Финк сподели тази седмица, че делото лишава повече време, в сравнение с се е надявал, и ще стартира да постанова времеви ограничавания на свидетелските показания, с цел да подсигурява, че делото ще отиде в журито идващия четвъртък.

75-годишната Кели е упрекната в ликвидиране втора степен на 48-годишния Габриел Куен-Буитимеа, мексикански жител. Кели сподели, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР