Фен зона ще бъде изградена в София по време на

...
Фен зона ще бъде изградена в София по време на
Коментари Харесай

Фен зона за Мондиал 2018 ще бъде изградена край НДК

Фен зона ще бъде построена в София по време на международното състезание по футбол. ”Мондиал камп ” ще бъде ситуиран в парка зад музей ”Земята и хората ”.
Във почитател зоната ще има видеостена с размер 6 на 4 метра, на която ще се излъчват всички мачове от международното в Русия. Ще има места за продажба на храни и питиета.

Организаторите възнамеряват спомагателни тематични вечери за дните без футбол. " В момента водим диалози с доста екипи, само че сигурно ще имаме киновечер с български филми. На сцената ще се качат разнообразни музиканти, а също по този начин планираме събития като стендъп комедийно шоу и " Пощенска кутия за приказки ", обявиха от " Ивент БГ ".

За децата също ще има проведени занимания. " Всеки ден ще бъде друг, като главната ни концепция е фамилиите с деца да могат умерено да идват и всеки да откри своето развлечение. Планираме паркинг за колела, особено внимание ще обърнем на хората с кучета, тъй като знаем, че това е техният парк и като цяло планираме всички да си прекарват хубаво, без значение дали гледат футбол или не ", допълват уредниците.

Световното състезание стартира на 14 юни и ще продължи до 15 юли.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР