Фен на Ливърпул е пострадал сериозно, след като е бил

...
Фен на Ливърпул е пострадал сериозно, след като е бил
Коментари Харесай

Фен на "Ливърпул" е в критично състояние след нападение преди мача с "Рома"

Фен на " Ливърпул " е потърпевш съществено, откакто е бил атакуван преди мача с " Рома ", оповестяват медиите на Острова. Запалянкото на алените е на 53 години и е в сериозно положение.

Инцидентът се е случил към 19:35 ч. локално време пред " Албърт пъб ", наоколо до стадиона. Смята се, че група почитатели на " Рома " е причакала ентусиасти на " Ливърпул ". Полицията в Мърсисайд е задържала двама души на 25 и 26 години, които са обвинени като възможни причинители. Те са упрекнати в опит за ликвидиране и ще бъдат разпитвани от детективи.

" Според очевидци жертвата е била ударена с колан, след което е паднала на земята. За момента знаем, че положението му е сериозно, само че не можем да кажем нищо повече ", заяви началникът на полицията Пол Спейт.

Преди началото на мача имаше конфликти към стадион " Анфийлд ", откакто група от 80 италианци се озова доста покрай мястото, където обичайно се събират почитатели на " Ливърпул ". Кадри на BBC демонстрираха по какъв начин един мъж лежи безжинено на земята, евентуално откакто е бил ударен. Според очевидци един от почитателите на " Рома " даже е носил чук.

Общо броят на арестуваните почитатели на " Рома " е седем, като те са на възраст сред 20 и 43 години. В някои са открити оръжия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР