Фен фракцията на ЦСКА Офендърс възобновява своята организационна дейност в

...
Фен фракцията на ЦСКА Офендърс възобновява своята организационна дейност в
Коментари Харесай

Офендърс се срещнаха със Стойчо, връщат си функциите в Сектор Г

Фен фракцията на ЦСКА " Офендърс " възобновява своята организационна активност в Сектор " Г ". Това разкриха от групата в формалната си страница във Facebook.

Ето какво написаха те:

" Снощи се организира среща сред представители на групата ни и Стойчо Младенов. Генерала изрази ясното и съответното си предпочитание " Сектор Г " още веднъж да бъде обединен, мощен и зад тила му в идните борби. Получихме увещание, че спортно-техническата власт е напълно в неговите ръце и следва само и единствено здрава работа в името на ЦСКА.

Считано от през днешния ден, нашата група реши да се върне към предходните си функционалности в Северната естрада. Думите и пламъкът в очите на Стойчо Младенов, забелязващите се и пожелани от нас промени от последните седмици на структурално и управително равнище в клуба, както и потребностите на " Сектор Г " наклониха везните и друга опция не остана. Но дано е ясно на всички - в никакъв случай няма да отстъпим от нашите правила и вярвания и бъдете сигурни, че няма да мълчим и бездействаме при положение, че някои познати събития и процеси от близкото минало стартират да се повтарят още веднъж.

Искаме да благодарим и на Любо Пенев за всичко през миналите месеци и да му пожелаем триумф във всички бъдещи негови инициативи. А в този момент - с Генерала напред!

САМО ЦСКА ".
 4000 фенове на реванша Осиек - ЦСКА
4000 фенове на реванша Осиек - ЦСКА

Коронавирусните ограничавания и отпускарският сезон са повода за слабата посещаемост
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР