Феликс Зюнер е собственик на хотел-ресторант Бад Бубендорф в едноименната

...
Феликс Зюнер е собственик на хотел-ресторант Бад Бубендорф в едноименната
Коментари Харесай

В Швейцария енергийното безпокойство се превръща в нервен срив

Феликс Зюнер е притежател на хотел-ресторант Бад Бубендорф в едноименната околност, село на към двайсетина километра южно от Базел. От предходната седмица той е добавил към 5% към всички сметки. Причината е принос към разноските за сила, заяви le monde.

В страна, където не е извънредно елементарното кафе да коства близо 5 евро на изцяло безобидни места, това невиждано нарастване не остава неусетно. Наясно с напрежението на своите клиенти, Феликс Зюнер желае бистрота: " Ясно и систематично показвам тази такса настрана на всяка записка. Без това не мога да остана печеливш в бизнеса ".

В Швейцария от два месеца страхът от привършване на силата се трансформира в фикс идея. Алпийската страна в действителност може да преживее първите си спирания на тока тази зима след Втората международна война. Перспектива, която напряга политическата класа и федералното държавно управление , принудени да се изправят пред втора огромна рецесия след тази, обвързвана с Covid-19. Зависеща от немските и френските си съседи, които обезпечават част от доставките на електрическа енергия през зимата, дребната алпийска страна открива, само че малко късно, че не е вложила задоволително във възобновими енергийни източници.
 Швейцария проверява подправена акция за докладване на съседи, които не пестят сила
Швейцария проверява подправена акция за докладване на съседи, които не пестят сила

Рекламите са публикувани в Telegram и други обществени мрежи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР