Феерията в аржентинската столица – Буенос Айрес, след спечелената трета

...
Феерията в аржентинската столица – Буенос Айрес, след спечелената трета
Коментари Харесай

Причината, поради която спряха парада на Аржентина

Феерията в аржентинската столица – Буенос Айрес, след извоюваната трета международна купа беше в нечувани и невиждани мащаби. Приблизително 5 милиона индивида бяха заели местата си по уредения маршрут за „ албиселесте “, в който хората на Лионел Скалони трябваше да минат и да покажат трофея, извоюван на Мондиал 2022.

За страдание на целокупния народ на латиноамериканската страна обаче парадът беше еднолично спрян от органите на реда в Аржентина. Причината за това нещо беше нашествието на почитателите в рейса на Лионел Меси и компания.

Един от последователите реши да се метне от мост, под който преминаваше парадния бус на Аржентина, а секунди по-късно негов порддръжник стори същото, само че за разлика от първия, който се приземи в автобуса, то той падна зад него и не се знае какво е неговото положение към този миг.

The reason why Argentina's trophy tour was cancelled:
— EuroFoot (@eurofootcom)
На видеото ясно се вижда по какъв начин охранител се доближава незабавно към нахлулия почитател на „ гаучосите “, след което парадът беше прекратен. Според аржентинската преса пък точно дейностите на служителите на реда са били решителни, откакто се решили, че няма да могат да се спрат с тълпата, която беше обзела Буенос Айрес. Малко по-късно играчите бяха извозени с хеликоптер, а Лионел Меси бързо-бързо се прибра в родния Росарио, където за него празненството продължи с неговите съграждани.

Аржентина победи Франция след дузпи на Мондиал 2022, откакто в постоянното време мачът приключи 2:2. В продълженията двата тима си вкараха по още един гол, а при дузпите " албиселесте " завоюваха с 4:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР