Федерациите по тенис на България и Израел сключиха днес договор

...
Федерациите по тенис на България и Израел сключиха днес договор
Коментари Харесай

Президентът на БФТ: Този договор е много важен и ни дава нови големи възможности

Федерациите по тенис на България и Израел подписаха през днешния ден контракт за съдействие. Контрактът беше подписан от президентите на двете централа - Стефан Цветков и Ави Перец, на Централния корт на Българския народен тенис център в София.
 
" Този контракт е доста значим и стратегически. Дава ни нови огромни благоприятни условия и имам вяра, че това ще се усети в най-близко време. Искаме да разтеглим съдействието сред нас като използваме базите тук и в Израел за взаимни лагери, подготовка, замяна на " уайлд кард " за шампионати. Чест е, че ще бъдем сътрудници и в лицето на Израел българският тенис ще получи сериозна поддръжка. Имаме концепция и други страни от района да се причислят в бъдеще ", разяснява Цветков. 

" Израел разполага със сериозна база, изключително подобаваща за зимна подготовка. И те като нас имат доста положителни млади играчи. Съвместните кампоме без подозрение ще оказват помощ и на двете страни да се развиват. Още повече ще имаме опция да промотираме нашето партньорство в огромни страни като Съединени американски щати ", добави президентът на БФТ.

" Съчувстваме на нашите другари от Израел, че сега не могат да имат естествен живот и състезателен календар. Надявам се в най-скоро време още веднъж да има мир в района ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР