Федералните прокурори ще поискат смъртно наказание срещу белия расист, който

...
Федералните прокурори ще поискат смъртно наказание срещу белия расист, който
Коментари Харесай

Прокурорите искат смъртно наказание срещу масовия стрелец в супермаркет Бъфало, който уби 10 във федерално дело за престъпления от омраза

Федералните прокурори ще изискат смъртно наказване против белия расист, който умъртви 10 чернокожи в супермаркет Бъфало, споделиха те в правосъдно дело петък.

Пейтън Джендрън, на 20 години, вече излежава присъда пожизнен затвор без късмет за условно освобождение, след като се призна за виновен по обвинявания в ликвидиране и стимулиран от ненавист домакински тероризъм при нападението през 2022 година

В Ню Йорк няма смъртно наказване, само че Министерството на правораздаването имаше опция да изиска смъртно наказване в настрана федерално дело за закононарушения от ненавист.

Гендрон беше заречен да се признае за отговорен по това дело, в случай че прокурорите се съгласят да не желаят смъртно наказване.

Няма неотложен коментар от фамилиите на жертвите или прокурорите.

Министерството на правораздаването трансформира федералните случаи на смъртно наказване в необичайност след избирането на президента Джо Байдън, демократ, който се опълчва на смъртното наказване.

Главният прокурор Мерик Гарланд нал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР