Федералната агенция за въздушен транспорт започна разследване на катастрофата на

...
Федералната агенция за въздушен транспорт започна разследване на катастрофата на
Коментари Харесай

Извънредно: Пригожин е мъртъв, разби се със самолет

Федералната организация за въздушен превоз стартира следствие на злополуката на аероплан Embraer, станала в Тверска област в сряда, измежду пасажерите е бил Евгений Пригожин, написа ТАСС. Пътниците са били общо 10 души, като всички до един са починали, съобщи съветската осведомителна организация.

„ Започнало е следствие на злополуката на аероплан Embraer, която се случи довечера в Тверска област. Според листата на пасажерите измежду тях попада името Евгений Пригожин “, обявиха от организацията. Все още няма данни какво тъкмо се е случило, само че съгласно първичните клюки, шефа на „ Вагнер “ към този момент не е измежду живите.

Последната фотография на Пригожин е отпреди 2 дни

Първоначално Министерството на изключителните обстановки заяви, че в Тверска област – северозападно от Москва – се е разрушил аероплан, в следствие от което са починали всички 10 души на борда. След това последва уточнението, че измежду пасажерите е бил и Евгений Пригожин.

Бизнес самолетът Embraer Legacy е летял от Москва за Санкт Петербург и се е разрушил покрай село Куженкино в Бологовски регион.

Руски медии пишат, че самолетът Embraer принадлежи на Пригожин и той постоянно пътува с него. Grey Zone – непосредствен до „ Вагнер “ канал в „ Телеграм “, твърди, че самолетът е бил свален от съветската противовъздушна защита.

За злополуката се оповестява близо две денонощия откакто водачът на „ Вагнер “ се появи във видеоклип от Африка, от който се разбра, че частната му войска още веднъж набира бойци. Смъртта на скандалния руснак бе предстояща след опита му за бунт на Путин наскоро.

Мястото, на което е станала злополуката със самолета

Очаквайте детайлности

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР