Федерален съдия в понеделник издаде временна ограничителна заповед за спиране

...
Федерален съдия в понеделник издаде временна ограничителна заповед за спиране
Коментари Харесай

Мемориалът на Конфедерацията е спестен от премахването благодарение на заповедта на съдията

Федерален арбитър в понеделник издаде краткотрайна ограничаваща заповед за прекъсване на свалянето на мемориал на Конфедерацията в Националното гробище в Арлингтън.

Говорител на гробището сподели пред Fox News, че армията на Съединени американски щати е почнала да разглобява паметника, само че е спряла интервенциите.

Задържането изтича в сряда вечерта. Изслушването е планувано за 10 часа сутринта EST, с цел да се реши дали заповедта на съдията ще остане в действие или не.

ФАЙЛ:  Мемориалът на Конфедерацията в Националното гробище в Арлингтън е сниман на 17 август 2017 година в Арлингтън, Вирджиния. (Calla Kessler/The Washington Post посредством Getty Images)

Заповедта, издадена от арбитър Роси Алстън, назначена от Тръмп, блокира „ всевъзможни дейности за деконструиране, разрушение, унищожаване или смяна на обекта на това дело. "

В записка под линия Алстън написа, че „ приема доста съществено изказванията на чиновници на Съда и в случай че изказванията в този случай са погрешни или преувел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР