Федерален съдия осъди Кендрид Хамлин от Вашингтон на 27 месеца

...
Федерален съдия осъди Кендрид Хамлин от Вашингтон на 27 месеца
Коментари Харесай

Кендрид Хамлин, обвиняемият за нападение срещу конгресмен Анджи Крейг, осъден на 27 месеца затвор

Федерален арбитър осъди Кендрид Хамлин от Вашингтон на 27 месеца затвор за нападението против конгресмена Анджи Крейг през февруари, демократ от Минесота, в асансьора на жилищния комплекс на Крейг Капитол Хил.

Хамлин е последвал, хванал е в капан и по-късно е блъснал Крейг по време на нападението, съгласно Министерството на правораздаването. Тя беше натъртена и засегната. Крейг сподели пред CBS News, че е съумяла да избяга, като е хвърлила горещото си кафе върху Хамлин и е избягала през вратите на идващия етаж.

Хамлин се призна за отговорен през юни и се извини в съда в четвъртък.

писмо, изпратено до съдията, Крейг разказва следствията от нападението. Тя сподели, че е претърпяла смъртни закани и доксинг след медийното отразяване на нападението ѝ. Тя сподели, че от този момент се е преместила в нова резиденция във Вашингтон, окръг Колумбия, от съображения за сигурност, а Крейг споделя, че сътрудникът и децата й към момента се тревожат за нейното благоденствие.

Вашингтон, окръг Колумбия, основният арбитър Джеймс Боасберг предложи Хамлин да бъде настанен във федерално затворническо здравно заведение. Хамлин е бил диагностициран с шизофрения и има дълга история на корист с субстанции и опити за самоубийство, съгласно неговия бранител.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР