Федерален съд в Ню Йорк разпечата друга партида документи, които

...
Федерален съд в Ню Йорк разпечата друга партида документи, които
Коментари Харесай

Документи на Джефри Епщайн: 3-та партида включва обвинения, че трафикантът на сексуален трафик е контролирал нощни клубове за непълнолетни момичета

Федерален съд в Ню Йорк разпечата друга партида документи, които се чака да посочат сътрудниците на Джефри Епщайн, опозореният финансист и трафикант на деца, който е умрял в пандиза през 2019 година

Новото известие включва показания на Тони Фигероа, водач на Епщайн и Максуел и бивше гадже на обвинителката на Епщайн Вирджиния Джуфре, който твърди, че той постоянно е имал задача да кара девойки до имението, които наподобяват като на 16 или 17 години. Всеки път, когато ги оставяше, споделя той, Епщайн ще му заплаща по 200 $.

Той също по този начин твърди, че Епщайн, Джуфре и Гислейн Максуел „ всички отиват в клубове, с цел да вземат девойки и да се опитат да ги намерят да върна за Джефри. "

Друг документ, съдържащ изображения на телефонните записи на Епщайн, демонстрира, че неназована жена е оставила известие, че " тя се чуди дали 2:30 е добре, тъй като има потребност да остана в учебно заведение. "

Последните документи включват имената на Джес Стейли, би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР