Федерален прокурори обвиниха певеца Ар Кели, че е уредил да

...
Федерален прокурори обвиниха певеца Ар Кели, че е уредил да
Коментари Харесай

Обвиниха изпълнителя на I Believe I Can Fly в сексуален тормоз и педофилия

 Федерален прокурори упрекнаха артиста Ар Кели, че е уредил да бъде заплатен рушвет на държавен чиновник през 1994 година, с цел да получи подправено позволение за брак, един ден преди да се ожени скрито за 15-годишната Алия, оповестиха международните осведомителни организации.

Обвинението е заведено в Ню Йорк. Инцидентът е от 1994 година, когато Кели е бил на 27 години. Кели е предиздвикал различен да заплати за подправена персонална карта, в която се показва, че Алия е 18-годишна, предава Българска телеграфна агенция.

В обвиняването не се споделя, дали подкупът в действителност е заплатен, нито дали документът е публикуван. Няма и обвиняване Кели да е злоупотребил полово с момичето, чието име не се показва. Срещу музиканта, който е на 52 години, са повдигнати няколко обвинявания, че употребява известността си, с цел да набира девойки и млади дами за полови услуги.

Той е арестуван в Чикаго от юли без право да бъде пуснат под гаранция. Подобни обвинявания против него са повдигнати и в Ню Йорк. Делото му в Чикаго е планувано за април следващата година. Бракът с Алия е анулиран след месеци точно поради възрастта й. Тя е ар ен би певица. Загива през 2001 година в самолетна злополука. Най-известният шлагер на Ар Кели е " I Believe I Can Fly ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР