ФБР разсекрети доклад, потвърждаващ съществуването на гигантски извънземни …ФБР разсекрети

...
ФБР разсекрети доклад, потвърждаващ съществуването на гигантски извънземни …ФБР разсекрети
Коментари Харесай

ФБР разсекрети доклад, потвърждаващ съществуването на гигантски извънземни

ФБР разсекрети отчет, потвърждаващ съществуването на великански извънземни …ФБР разсекрети данни, свързани с разнообразни НЛО и „ многоизмерни “ същества в документ от съвсем 70 страници, написан през 1947 година от професор, предпочитащ да остане неизвестен.Меморандум 6751 е американски документ от 8 юли 1947 година, който е разкрит и оголен на обществеността от архивите на ФБР. Меморандумът признава съществуването на извънземно наличие.Бившият чиновник на ФБР Джон ДеСуза, създател на „ Екстра-измеренията: Истински приказки и концепции на извънземните гости “, показва меморандума като значим документ в уфологията.Документът подсигурява, че всеки миг може да се развие доста сериозна обстановка с НЛО, което допуска предизвикателство на суматоха и съмнение на хората към извънземните.
Източникът изяснява и по какъв начин работят „ летящите чинии “. Той загатва, че някои от дисковете са пилотирани, други се ръководят отдалечено.Авторът на материала твърди, че задачата на тези НЛО е мирна, само че имат способността да се пазят от човешки оръжия по разнообразни способи.В отчета се показва, че водачите са огромни хуманоиди, а „ летящите дискове “ разполагат с тип лъчиста сила или гръмотевица, която бързо може да унищожи всеки зложелател.Отбелязвайки ненадминатата маневреност на тези обекти, професорът твърди, че по избор извънземните могат да влязат в етерното тяло, изчезвайки от човешкото зрение.Въпреки, че огромна част от информацията, съдържаща се в документа, е извънредно подробна, има някои несъответствия.Четете още: Историята за отвличането на Хулио Платнър от извънземниПърво, желанието на създателя да остане неизвестен и неналичието на името му, макар, че той твърди, че има няколко дипломи, и че е бил началник на университетска катедра. Друг факт е, че ФБР е подготвило документа и това не е оригиналът.За разлика от историите за Розуел, този файл се отнася до „ живи същества, доста по-големи от хората “. Освен това те могат да живеят в друго измерение и в различен свят.Авторът на публикацията обаче в никакъв случай не загатна по какъв начин е събрал цялата информация. От този миг нататък всеки подробност в Меморандум 6751 е замайващ.

 1 459x600 - ФБР разсекрети отчет, потвърждаващ съществуването на великански извънземни
За страдание, 66 от страниците не са налични. Новинарският портал Филм Дейли споделя за друго завладяващо изобретение, което е обвързвано, въпреки и не документирано.Твърди се, че преди 10 години ФБР разсекретява 70-те страници на документа и го разгласява в The Vault. Изданието твърди, че данните са разкрити през 2010 г.Към днешна дата НАСА и други галактически организации са скептично настроени към проучванията на всевъзможни аномалии или изкуствено формирани структури, които са снимани в галактически полет. Но известният астроном и физик-теоретик Ави Льоб не е склонен с това и преди време се обърна към откривателите на НЛО.Той споделя:„ Науката не би трябвало да отхвърля вероятни извънземни пояснения заради обществена стигма или културни желания, които не водят до теоретичен способ за емпирично и независимо проучване.Сега би трябвало да се осмелим да погледнем през нови телескопи, както в дословен, по този начин и в метафоричен смисъл. “Ученият прави всичко допустимо, с цел да откри доказателства за извънземен живот. Пример за работата му е Проектът Галилео за рационализация на съществуващите телескопи.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР