ФБР пуска нова фобия: Наблюдават ви от смарт телевизорите!“.Федералното бюро

...
ФБР пуска нова фобия: Наблюдават ви от смарт телевизорите!“.Федералното бюро
Коментари Харесай

ФБР пуска нова фобия: Наблюдават ви от смарт телевизорите!

ФБР пуска нова уплаха: „ Наблюдават ви от смарт тв приемниците! “.Федералното бюро за следствие (FBI) предизвести жителите на Съединени американски щати, че хакери могат да ги следят и наблюдават посредством модерните тв приемници (HiddenTruth.site).Изяснява се, че елементарните хора могат да бъдат гледани и следени посредством смарт видеокамери. Следователно, същите тези камери би трябвало да бъдат „ запечатвани “, когато не се употребяват.Смарт телевизорите имат вграден интернет достъп за гледане на поточно медийно наличие.В механически проект, това е хибрид сред компютър и тв приемник. Затова ФБР е задействало алармата – всеки елементарен компютър може да бъде хакнат, което значи, че същото може да се направи и със смарт тв приемниците.

 k1 - ФБР пуска нова уплаха: Наблюдават ви от смарт тв приемниците!
Много от смарт телевизорите са оборудвани с видеокамери и микрофони. Ако хакери обхванат в телевизора ви, те ще могат да ви гледат и чуват, а вие даже няма да забележите това.
Но, хакерите няма да спрат единствено до влизане във вашия тв приемник. Ако тяхната активност не бъде спряна, те ще стигнат до вашия смарт телефон и преносим компютър, употребявайки вашите данни.От ФБР поучават:„ Не разчитайте на настройките по дифолт. Защитете персоналния си живот, като сложите, да вземем за пример, залепваща непрозрачна лента на вашите камери, когато не ги употребявате. “Това предупреждение е оповестено на 26 ноември 2019 година, от чиновници на Орегонския клон на ФБР, на официалния уеб страница на бюрото.Предупреждението умишлено е издадено преди Black Friday и Cyber ​​Monday, известните продажби, при които хората купуват на едро най-различни неща, в това число цифрово оборудване и смарт тв приемници.Четете още: Учени: Конспиративните теоретици не са луди хора с шапки от фолиоВ предизвестието още се споделя: “Ако получат достъп до вашето съоръжение, в най-лекия случай, те ще трансформират листата на каналите ви или ще покажат на децата ви несъответствуващи видеоклипове. В най-лошия случай, те ще включат камерата и микрофона неусетно, даже в спалнята ви. ”

 k2 1 - ФБР пуска нова уплаха: Наблюдават ви от смарт тв приемниците!
Съобщава се, че ако гражданите виждат случаи на кибер измами, постоянно могат да „ почукат “ на местния офис на ФБР или да подадат тъжба в интернет, посредством специфичен уебсайт.Всичко това, предизвика тайните теоретици да задават въпроси, като: от кой би трябвало да се пазим повече – от хакерите или специфичните служби? Това не е ли доказателство, че и ФБР шпионира хората по същия метод? Защо се дава тази информация? Каква е умишлената цел на ФБР?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР