ФБР наруши конституционните права на частни граждани, когато иззе съдържание

...
ФБР наруши конституционните права на частни граждани, когато иззе съдържание
Коментари Харесай

ФБР наруши конституционните права на стотици американци при нападение в Бевърли Хилс, правилата на апелативния съд

ФБР наруши конституционните права на частни жители, когато иззе наличие от стотици сейфове по време на нахлуване през 2021 година на бизнес в Бевърли Хилс, обвинен за пране на пари, постанови федерален апелативен съд предходната седмица.

„ Това беше голяма победа, освен за нашите клиенти, само че и за стотиците хора, които са останали в призрачен сън от години поради това, което ФБР направи “, старши юрист Роб Фромър от Института за правораздаване, който съставлява няколко ищци по делото, сподели пред Fox News.

9-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати откри, че бюрото е нарушило правата на притежателите на кутии за частни трезори в Съединени американски щати против неразумни претърсвания и изземвания на притежателите на кутии в частни трезори в Съединени американски щати, като е отворило и каталогизирало наличието на 1400 сейфа без обособени наказателни заповеди за всеки.

Решението от 23 януари отмени решение от по-ниска инстанция от 2022 г., което застана на страната на ФБР, и изисква федералните чиновници да унищожат вси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР